בחילה בזמן לקיחת תוספים פרוביוטים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

24/06/2005 | 00:14 | מאת: מיקי

שלום רב, אני סובלת ממעי רגיז כבר למעלה משנה, לפני כחודש לקחתי למשך כמה ימים "ג'ארו דופולוס" (לא זוכרת בדיוק את השם...), חיידקים פרוביוטים, וליוותה אותי בחילה איומה במהלך אותם ימים, עד כדי כך שנאלצתי להפסיק את לקיחת הכדורים. מה יכולה להיות הסיבה לכך? הבנתי שזה יכול לעזור מאד לבעיות של מעי רגיז. תודה.

25/06/2005 | 17:35 | מאת: ד"ר אייל גל

החיידקים עצמם אינם אמורים לגרום תופעות לוואי כך שייתכן שהגלולות הספציפיות גרמו לתופעה, בקשי מהרוקח סוג אחר של פרוביוטיקה ונסי שוב. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול