מרקרים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

23/06/2005 | 15:49 | מאת: נורית

לפני שאני שמחה שלא לצדק, אבקש לברר אתכם את תוצאות בדיקות הדם הבאות: בחודש אפריל אובחנה אימי כחולת סרטן עם גידול חלחולת ונגררות בכבד, ערכי CEA =1250. בתחילת מאי החלה אימי לקבל טיפול כימותרפי. עד כה עברה ארבעה טיפולים, מתוכם רק בשני האחרונים קיבלה אבסטין. היום, ערך CEA=750. נדמה לי שזה מאוד משמח מאחר ולמעשה לפנינו שני טיפולים לפחות או אולי ארבעה טיפולים להשלמת סדרת האבסטין. אשמח לשמוע את דעתך.

25/06/2005 | 17:32 | מאת: ד"ר אייל גל

הירידה במרקרים בהחלט מעודדת ומראה על תגובה לטיפול אולם יש לחכות לסיום הטיפולים ולתוצאות בדיקות נוספות כגון CT על מנת לאשר את התגובה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול