ביופסיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

23/06/2005 | 00:55 | מאת: עדי

לגבי אבחון פרוקטיטיס ע"י סיגמואנדוסקופיה + ביופסיה: קיבלתי תוצאות ביופסיה לפיהן יש לי דלקת כרונית ו crypt ascess. מה הסיכוי שיש טעות באבחנה הנ"ל ובעצם אין לי פרוקטיטיס? תודה

25/06/2005 | 01:26 | מאת: עדי

ועוד שאלה קטנה: האם בדיקת רקטוסקופיה היא אמינה לגילוי פרוקטיטיס? שוב תודה.

25/06/2005 | 17:19 | מאת: ד"ר אייל גל

התשובה מראה על דלקת אבל רצוי להתייחס להקשר הקליני, פרוקטיטיס היא מחלה לא ספציפית היכולה להגרם גם על ידי מזהמים שונים ולחלוף. יש צורך ביעוץ של גסטרואנטרולוג ובדיקה ארוכה יותר על מנת לבדוק את היקף הדלקת. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול