לחץ דם וגזים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

20/06/2005 | 22:23 | מאת: רועי

שלום ד"ר... בתקופה האחרונה אני סובל מאפיזודות קצרות של לחץ דם גבוה. הדיאסטולי הגיע פעם אחת למאה וכמה פעמים כ 90. למעט אותה התקפה (160/100) שבה קיבלתי קאפוטן (חצי כדור) ואחרי רבע שעה זה חזר להיות תקין, כל ההתקפים עברו לאחר כחצי שעה ללא שום התערבות תרופתית. (ראוי לציין כי אותם התקפים החלו לאחר קימה משינה במהלך היום עם בטן מלאה). האם ישנה האפשרות שכתוצאה מגזים יהיה לי לחץ דם גבוה? בתודה מראש...

25/06/2005 | 14:49 | מאת: ד"ר אייל גל

כאבים בכלל וכאבי בטן בפרט יכולים לגרום לעליה זמנית בלחץ הדם . ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול