שילשול שלא ניגמר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

18/06/2005 | 22:03 | מאת: Han

מחר אספור 30 יום (כן - חדש ימים) של שילשול. אף לא יציאה רגילה אחת. מה יכולה להיות הסיבה? בדר"כ אני מרגיש טוב, לפעמים מתלווה כאב בטן קל. אחת ליומים יש תחושה לא נוחה בצידי הבטן, פעם בימין ופעם בשמאל הבטן.היום התגברות של כאב בחלל העליון של הבטן. לאחרונה אני מוצף בחרדות ברידה כללית התפקוד הפנימי שלי - אינני מבין בכך דבר. בדר"כ אני בריא ופעיל החלט, בן 54 ללא עבר ניתוחי או בעיות קיבה כל שהן. עצתכם מתבקשת. תודה ה.נ.

19/06/2005 | 21:46 | מאת: ד"ר אייל גל

ממליץ לבצע בדיקות צואה ובדיקות דם כלליות אצל רופא המשפחה ולפנות לגסטרואנטרולוג. ד"ר גל

21/06/2005 | 23:02 | מאת: HAN

דר אייל תודה רבה האם ניתן ל"תאר" או"לאפיין" את התופעה הזו? היש מקום לדאגה? בכבוד רב HAN

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול