בקע סרעפתי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

17/06/2005 | 23:46 | מאת: מיכל

מזה כ_4 שנים אני סובלת מתחושת מחנק הפוגמת לי באיכות החיים לאחרונה בבדיקת בריום נמצא שיש לי בקע סרעפתי עם רפלוקס מדי פעם רופא המשפחה אמר לי כי יתכן וזו הסיבה למחנק!! אציין שכמעט ואינני סובלת מצרבות הדבר העיקרי שגומר אותי ומעיק עלי הינו המחנק!!המלווה לעיתים בכאבי חזה. מה ידוע לך על הקשר בין המחנק לרפלוקס והבקע ומה ניתן לעשות??

19/06/2005 | 21:36 | מאת: ד"ר אייל גל

רפלוקס העולה לאזור הגרון יכול להתבטא אך ורק בתחושת מחנק ללא צרבות וניתן לנסות טיפול כנגד חומציות על מנת לראות אם יש שיפור במצב. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול