כאבים בצד שמאל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

17/06/2005 | 17:37 | מאת: אייל

דוקטור יקר שלום אני בן 22 וסובל מכאבי בטן רק בצד שמאל כבר קרוב לשנה לפעמים חזקים יותר ולפעמים חזקים פחות עברתי מספר בדיקות:אולטרסאונד בטן מיפוי אשכים גסטרוסקופיה דרך הפה רנטגן חזה ורנטגן המעי הדק . כל התוצאות של בדיקות אלו לא הובילו לפתרון הבעיה קיבלתי טיפול בכדורים אומפרדקס למשך חודש וגם זה לא עזר בנוסף באחרונה הבחנתי שהצד השמאלי של הבטן שלי נפוח במידה משמעותית מהצד הימני וזה מתאים למה שאני מרגיש- גזים שנמצאים בצד השמאלי של הגוף הגסטרו שטיפלה בי אמרה שיכול להיות שיש לי IRRITABLE BOWL SYNDROME מה אתה ממליץ לי לעשות ?? האם עלי לבקש בדיקות נוספות? אם כן אז איזה? אני ממש סובל מכאבים ומרגיש שהגוף שלי הולך ומתעוות תודה רבה מראש על תשובתך

19/06/2005 | 21:32 | מאת: ד"ר אייל גל

מכיוון שאתה כרגע נמצא בטיפול של רופאת גסטרו עליך להפנות שאלות אלו אליה ולקחת את הטיפול שהומלץ לך. ד"ר גל

21/06/2005 | 18:56 | מאת: אייל

דוקטור יקר שלום אודה לך אם תוכל לקרוא שוב את מה שכתבתי בפעם הקודמת ובנוסף אתקן אותך- אני כבר לא נמצא בטיפולה של רופאת הגסטרו היא סיימה את הטיפול בי . האם התנפחות כזאת בצד שמאל היא אופיינית ל"מעי עצבני" כפי שחשדה הגסטרו או שעלי לחשוש ולבקש הפניה לרופא מומחה נוסף ואם כן אז איז? האם עלי לבקש בדיקות נוספות??ד"ר גל כתב/ה: לג ר"ד :רבחמ 19-06-2005 21:32 :ךיראת תא תחקלו הילא ולא תולאש תונפהל ךילע ורטסג תאפור לש לופיטב אצמנ עגרכ התאש ןוויכמ .ךל ץלמוהש לופיטה לג ר"ד

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול