בקשת עזרה בהבנת תוצאות קולונסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

17/06/2005 | 14:36 | מאת: טל

השבוע נערכה לי קולונסקופיה ארוכה נשלחו דגימות לבדיקה במעבדה. בדוח ידני שקבלתי כתוב לישי במכפף כבד עד לסיגמה רירית דלקתית מעובה בצקתית בולטת פולפוצית עם כיבים קטנים לפעמים קשה במגע. מכפף כבד עד לסיגמה רירית דלקתית כמו כן רירית בולטת פוליפוצית בסיגמה. מה זה אומר? כמו כן איזה טיפול ינתן לי? בתודה טל

19/06/2005 | 21:29 | מאת: ד"ר אייל גל

נשמע שמדובר בדלקת של המעי כגון מחלת קרוה'ן וקרוב לוודאי שיינתן לך טיפול תרופתי לאחר קבלת תשובות הביופסיות. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול