שינויים ביציאות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

17/06/2005 | 12:44 | מאת: איציק

שלום. אני בן 39 מספר חודשים אחרונים אני מרגיש שיש שינויים בהרגלי היציאות מפעם פעמיים ביום לחמש פעמים והצואה הפכה להיות רכה,יש לי מידי פעם דקירות בצד שמאל בטן תחתונה,התחלתי בבירור ויש לי תור לקולונוסקופיה,יש לציין שמאז שהתחלתי לברר את העניין אני מרגיש החמרה אני מרגיש לחוץ ומפוחד מהעניין, יש לציין שאני לא סובל מאיבוד משקל ויש תאבון רק נמצא בחרדה האים זה נראה כמו משהו מסוכן אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה.

19/06/2005 | 21:27 | מאת: ד"ר אייל גל

אמנם רב המקרים האלו אינם מסוכנים אך כדאי לבצע קולונוסקופיה כדי להסיר כל חשש. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול