כאבים קשים בחלק העליון של הכיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/06/2005 | 17:33 | מאת: אלקו

אני סובל כשלוש שנים מכאבים בחיבור שבין החזה לבטן ( צד שמאל ) נבדקתי ונמצא הליקובקטור אשר טופל באנטיביוטיקה, חזר וטופל שוב. למרות הטיפול, אני מרגיש כאבים חזקים בחזה בצד שמאל המקרין גם ליד ולגב, בוצעו בדיקות כלליות, כולל ארגומטריה, צילום חזה, לבלב, כליות וכבד ולא נמצא כלום, גם בבדיקת נשיפה לא נמצא דבר. המצב הקיים אינו מאפשר לי חיים תקינים והכאבים בלתי נסבלים. יודגש, כי הכאבים נעלמים למספר ימים וחוזרים שוב למספר ימים. עקב הכאבים, איכות חיי נפגעה ואני חיי בחשש מתמיד פן מדובר בבעיה בלב, למרות שכאמור העניין נבדק מספר פעמים ולא נמצא דבר. האם יתכן שמדובר בבעיות בכיבה ו/או בחידק בכיבה ו/או פצע הגורם לכאבים הקשים בחלק העליון של הבטן ( צד שמאל ) ובחזה ? אבקש תשובתכם במהירות האפשרית וכן דרכי טיפול ו/או הצעות לבדיקות נוספות.

19/06/2005 | 20:52 | מאת: ד"ר אייל גל

כאבים מסוג זה אינם קשורים בהכרח לחיידק ההליקובקטר אך כדי לשלול בעיה בקיבה רצוי לבצע גסטרוסקופיה. ד"ר גל

06/04/2007 | 17:47 | מאת: כובש

אני סובל מכאבים בחלק העליון של הקיבה.עשיתי את כל הבדיקות-הן יצאו תקינות.אני מטופל בלוסק ולוקח פעם ביום את הלוסק וזה לא עוזר.אני רוצה להדגיש שהכאבים באים וחולפים תמיד! אודה לך לתשובה,מה עליי לעשות??? איזה בדיקות אתה מציע לי לעשות???

11/05/2008 | 14:11 | מאת: פז

אני סובלת כבר מגיל קטן בבעיות בכיבה כשהיתי קטנה היה לי חיידק אליקובקטר ועל ידי תרופות אני הצלחתי להרוג אותו עזבו אותי הכאבים עכשיו בשנים האחרונות יש לי שוב כאבים אבל יותר בבטן העליונה ליד החזה וזה ממשיך עם שביל עים הטבור ולצד שמואל עשיתי את כול הבדיקות הכלליות דם,שתן,לב,כבד,ראיות הכול ... וגם סוג של בדיקה FmFזואתי בדיקה של סוג העדה במרוקאית והיא היתה תקינה הכול תקין לפני כשבוע עשיתי גסטרו סקופיה דרך הפה והאו היה תקיין ולקחו לי אביופסיה ועוד כשבוע אני יקבל תשובה מחכה לתשובה בזמן הכי קרוב שיש

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול