חיידק ההליקובקטור

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

14/06/2005 | 21:05 | מאת: שמחה

מה התופעות של החיידק ההליקובקטור?

15/06/2005 | 22:19 | מאת: ד"ר אייל גל

ברב המקרים לא גורם לתופעות כלל אך עלול לגרום לכאבים ברום הבטן דלקת או כיבים בקיבה ובתריסריון. ד"ר גל

17/06/2005 | 01:10 | מאת: דודי

מאחר והתגלה אצלי חיידק ההליקובקטור פיילורי קבלתי פעמיים טפול משולב של 3 תרופות למשך 10 ימים ובכל זאת בבדיקת גסטרוקופיה החיידק לא חוסל . מצב זה גורם לי לטירדה מאחר ואני מודע להשלכות של הימצאות החיידק לתקופה ממושכת בגוף . על לציין גם כי אימי נפטרה ממחלת הסרטן . הרופאים לא הצליחו לגלות את מקור המחלה שהתפשטה בכל הגוף. תודה מראש על התיחסותכם

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול