חומציות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

14/06/2005 | 20:27 | מאת: שמוליק

שלום רב, אני בן 23, מזה מספר חודשים אני סובל מחומציות בקיבה, מטופל בלוסק, בעיקרון התרופה פותרת את הבעיה, אבל ישנן שתי בעיות הראשונה שיש לי ליחה קבועה שאינה עוברת, נסבל, השאלה אם אפשר לטפל בזה? השאלה השניה האם יש סיכון לטיפול ממושך בתרופה, לפי דברי רופא הגסטרו יש לו מטופלים שמשתמשים בתרופה למעלה מ- 10 שנים ברציפות. העניין שמטריד אותי בעיקר האם בגיל כזה אני אמור להשתמש באופן קבוע ויומיומי???

15/06/2005 | 22:10 | מאת: ד"ר אייל גל

הליחה יכולה להיות גם כן קשורה לבעיית הרפלוקס וייתכן שצריך להגביר מינון כדי להפטר מבעיה זו. כפי שנאמר לך לא ידוע על סיכונים בשימוש ממושך בלוסק. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול