צרבת מתמשכת!!!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

14/06/2005 | 12:46 | מאת: רוני רונן

לדוקטור שלום רב! אני כבן 22 וסובל כבר כשבועיים מכאבים במרכז החזה עם קצת קושי בנשימה. עברתי בדיקות בחזה, בלב וברוך השם הכל בסדר. אני חושב שיש לי צרבת ששורפת לי במרכז החזה, לפעמים יש לי תחושה להקיא ואני מוציא רוק כזה לבן מוקצף. חשבתי לעצמי אולי זה ממתח כלשהו, אבל אני רגוע ומנסה לחיות את חיי היומיום באופן שיגרתי לחלוטין. אולי בכל זאת התרגשתי קצת, וההרגשה הזאת כבר עברה ויכול להיות שנשאר לי קצת מתח מבפנים - אני כבר לא יודע????? רציתי לדעת על כל פנים כיצד יש לטפל בתופעה הזאת שתחלוף כבר, כי היא מציקה ומטרידה אותי מאוד. אודה לך מאוד אם תעזור לי רוני רונן

15/06/2005 | 21:44 | מאת: ד"ר אייל גל

רצוי לגשת לרופא ולבצע בדיקות ראשוניות כגון תבחין להליקובקטר, בדיקות דם וכו'. כמו כן ניתן לעשות נסיון טיפול ע"י תכשירים מדכאי הפרשת חומצה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול