נפיחות וכאבים באפיגסטריום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/06/2005 | 14:37 | מאת: דנה

אני סובלת מכאבים ונפיחות באפיגסטריום. פניתי לרופאה שלי והיא אמרה שזה כלום ואני פשוט מפתחת וירוס... זה היה כבר מזמן. הייתי מעוניינית לבדוק מה הסיבה לנפיחות והכאבים. למי לפנות? אילו סוגי בדיקות יש לבצע? ממה יכול לנבוע כאב זה? האם ניתן ללכת גם ללא הפניה מהרופא? תודה רבה

13/06/2005 | 23:45 | מאת: ד"ר אייל גל

כדי לחזור לרופאה ולבקש בירור מעמיק יותר מכיוון שהבעיה מתמשכת (למשל בדיקות לנוכחות החיידק הליקובקטר), במידה ולא תעני בקשי הפנייה לגסטרואנטרולוג. ד"ר גל

14/06/2005 | 14:29 | מאת: דנה

עשיתי זאת ולאחר פרצופים זכיתי בהפניה לגסטרולוג. הוא שלח אותי לבדיקה עם צינור ואמר שהכול תקין. במשך שבוע וחצי הבטן שלי היתה נפוחה מהבדיקה עצמה... התייאשתי ופניתי לרפואה משלימה. אני עושה דיקור וזה עוזר לי ומקל על הכאבים. אך עדין, אני מעוניינת בתשובות מהרפואה הקונבנציאונלית. אני מוכנה ללכת פרטי במידה והרופאה שלי לא שולחת כי היא חוסכת כסף... המדקר שלי ביקש שאעשה בדיקת דם של תפקודי כבד והיא לא הסכימה שזה מיותר ומבזבז כסף לקופה.. אנא עזרו לי. למי עלי לפנות? אילו בדיקות לדרוש? במידה והרופאה לא מסכימה, למי לפנות? תודה רבה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול