טחורים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/06/2005 | 10:23 | מאת: מיקי

שלום אני בן 36 וסובל מטחורים זה זמן רב מלבד דימומים אני גם סובל מיציאת המעיים החוצה אחרי התרוקנות יש לי IBS והיה לי גם אולקוס לפני יותר מעשר שנים שטופל בכדורים כיום אני סובל גם מקיבה עצבנית ומטפל בבעיה באמצעות פישתן טחון בעבר עברתי קשירת טחורים שגרם לי כאבים רבים וגם דלקת בישבן היתי מאושפז בבית חולים להורדת הדלקת על ידי אנטיביוטיקה הדלקת חזרה כעבור מספר שנים בעקבות הטחורים ושוב טופלתי באנטיביוטיקה השאלות שלי הם: 1. האם יש טיפול בטחורים שיותר יכול להתאים לי ולא יגרום לי כאב רב ודלקות (אני מטופל בקופת חולים כללית) 2.האם ישנם תרופות טבעיות או רגילות אשר יכולות למנוע דלקות וטחורים ולהקל בצורה כללית על הבעיה ואף למנוע אותה אשמח לקבל את תגובתכם תודה

13/06/2005 | 15:44 | מאת: ניסיון

מניסיון: משחה טבעית שעוזרת: hamamelis (זה עשוי מצמח שנקרא כך). אפשר למצוא בבית מרקחת או בחנות טבע. עולה כ-50 שקל. מומלץ להתקין בשירותים בידנית: מכשיר שמתיז מים. כלומר, במקום לנגב מתיזים מים. לפעמים קצת קשה למצוא את זה אבל שווה לחפש בחנויות של אביזרים למקלחת ולבית. זה ממש לא יקר. אי אפשר לחיות בלי הדברים האלה... מניסיון... (-:

13/06/2005 | 23:41 | מאת: ד"ר אייל גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול