החלפת תרופה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/06/2005 | 14:19 | מאת: יגל

שלום! לאחר בדיקת גסטרוסקופיה נמצא אצלי : דלקת קלה ברירית של בצל תריסריון ובקע סרעפתי גולש. נתנו לי OMEPRADEX 20 מ"ג אך לאחר קבלת תרופה היתי מרגיש חלש ויבש בפה.בקשתי להחליף ונתנו לי LOSEC אך עם אותה תוצאה. אני גם מרגיש כהב בבתן מתחת ללב.עשיתי בדיקת אקג והכול תקין. האם אפשר להחליף תרופה וצריך לעשות מה שהוא אחר? חבר הימליץ לי על LANTON כי זה עוזר לו. ענו לי בבקשה

12/06/2005 | 16:53 | מאת: פרופ' ירון ניב

כמובן חסרים נתונים חשובים בשאלתך ואין אפשרות לתת תשובה ישירה. זאת יש להשאיר לרופא המטפל בך. ככלל לנטון היא תרופה טובה, יש לקחת 20 דקות לפני ארוחת הבקר ולצפות להשפעתה לאחר מספר שבועות טפול.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול