אני צריכה עצה דחוף דואגת לחברה שלי:(

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

09/06/2005 | 14:53 | מאת: חסוי

ד"ר תשמע אני מאוד חוששת לחברה שלי התסמינים הם :עייפות מוגברת ,דיכאון,בחילות,שינוי במצבי הרוח,חולשה,אין חשק,נפיחות בבטן בצד ימין בבטן העליונה ,ואין לה יציאות בשירותים מזה כמה ימים ........הרופאים אמרו שזה וירוס שגורם לנפיחות אבל הבחורה סובלת מנפיחות אסור לה לשתות חלב ולאכול פרות וכאלה אני לא יודעת ממה זה בבקשה תחזור אליי תודה

11/06/2005 | 21:05 | מאת: ד"ר אייל גל

אינני יכול לדעת ממה סובלת החברה שלך רק לפי התיאור אבל רצוי להמשיך בבירור אצל רופא המשפחה אם הבעיה לא חולפת. ד"ר גל

12/06/2005 | 12:48 | מאת: חסוי

הי ד"ר הבעיה אכן לא חלפה היא מחמירה ויש לה בחילות יש לה כאבים בצד עליון בצד ימין והבטן עדיין נפוחה קצת וכל פעם אוכלת או שותה יש לה בחילות אתמול היא בכתה ואני דואגת מאוד ...אני מאוד מקווה שזה לא הפטיטיס Cחס ושלום כי כל הסימנים מצביעים על כך

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול