הליקובקטר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

08/06/2005 | 08:42 | מאת: שירה

שלום ד"ר קיבלתי טיפול אנטיביוטי לשבוע בשל הליקובקטר,במהלך הטיפול חשתי הקלה מסוימת מזה חמישה ימים סימתי את הטיפול וכל התופעות של הצרבות והאי נוחות בקיבה חזרו שאלתי היא האם זה יכול להיות שהתרופה לא השפיעה ?או אולי מדובר במחלה אחרת ,בבקשה תענה לי אני ממש פוחדת והביקור הבא שלי לגאסטרו נקבע רק לעוד חודש לבדיקת נשיפה חוזרת, תודה.

10/06/2005 | 22:23 | מאת: ד"ר אייל גל

מכיוון שחלק מן הטיפול האנטיביוטי כולל גם תרופה נגד חומציות הרי ההשפעה המיידית שחשים היא לרב בעקבות תרופה זו. ניתן להמשיך בתרופה נגד חומציות עד שבוע לפני בדיקת הנשיפה ולאחר הבדיקה לשקול את המשך הטיפול. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול