ריפלוקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/06/2005 | 19:47 | מאת: נטלי

שלום, אני בת 22 ולאחרונה עשיתי בדיקה של חומציות בושט. נמצא כי אני סובלת מהרבה מקרי ריפלוקס. יש לי כמעט רוב היום הרגשה של ליחה וזה מפריעה לי לתפקד. לפני כן היה לי חיידק קבלתי טיפול משולש ועד עכשיו אני לוקחת לוסק פעם בשבוע. הרופאה רשמה לי לוסק לפעמיים ביום כדי לעזור בתופעת הריפלוקס אך זה לא עוזר לי וזה רק החמיר. מה ניתן לעשות הלאה? זה מפריעה לאיכות החיים שלי!

10/06/2005 | 21:41 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שיש צורך לעלות במינון התרופה או להחליף את סוג הטיפול. במידה וזה לא עוזר יש לשקול טיפול ניתוחי ברפלוקס. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול