ריפלוקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/06/2005 | 14:32 | מאת: ת'

שלום, אני בת 26, ללא עודף משקל, לא מעשנת או שותה אלכהול ולמרות הכל בחצי שנה האחרונות אני סובלת מתחושות קשות של בחילה, ועלייה של האוכל . בצילום רנטגן של דרכי מעיים עליונות נמצאה עדות לריפלקוס, "החזרת על ושט עליונה". מה בדר"כ הטיפול המומלץ בבעיה מסוג זה? האם כדאי ללכת גם לנטורופאטית או תזונאית במקביל לרופא? תודה

10/06/2005 | 21:28 | מאת: ד"ר אייל גל

רפלוקס היא חזרה של חומצה ותוכן קיבה לוושט עם גרימה של צריבה בוושט ותופעות נוספות. ברב המקרים הטיפול הוא ע"י תרופות מדכאות הפרשת חומצה. עליך לפנות לרופא גסטרו. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול