הקאה בשינה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/12/2003 | 01:02 | מאת: יעל

כבר כמה פעמים שאני מתעוררת משינה כמו מחנק... כאילו אני רוצה להקיא (מה שקורה באמת אח"כ). לכמה דקות אני מתקשה לנשום ואחרי ההקאה המצב חוזר לנורמלי. מה יכולה להיות הבעיה?

22/12/2003 | 09:39 | מאת: ד"ר אלכס גלר

ליעל שלום, לתופעה שאת מציינת יכולות להיות סיבות רבות. את לא מציינת את גילך אך בגיל מבוגר בעיות במערכת לב ריאות צריכות להשלל כסיבה לתופעות שאת מציינת. רפלוקס חומצה מהקיבה יכולה להיות ממערכת העיכול. לעיתים סתם חלום מפחיד יכול לגרום לכך. אנא פני לרופא המשפחה לבדוק את התופעה. יום טוב, דר גלר מנהל אנדוסקופיה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול