בחילות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

09/11/2004 | 19:06 | מאת: חנה

שלום רב: אני בת 30, מזה כחצי שנה אני סובלת מבחילות קבועות (ואני לא בהריון). יש לציין שהחלו לאחר שבוע של הקאות ושילשולים. בדיקות דם - תקינות. צואה לפרזיטים וטפילים 2X נמצאו תקינות , ביעוץ גסטרו בוצע אולטרסאונד בטן שנמצא תקין , צילום בריום של המעי נמצא תקין. להמשך הבירור ניתנה לי הפניה לגסטרוסקופיה ו-LANTON למשך חודש ימים. שאלותי הן: מה יכולות להיות הסיבות לבחילה המתמשכת (יש לציין שהיא מינורית אך קיימת כל הזמן), האם חיוני לעבור לבדיקות פולשניות שאני קצת חוששת מהן. מה אמור לעשות ה- LANTON, לטפל? להקל? אשמח לדעה/ עצה. תודה מראש חנה.

09/11/2004 | 23:11 | מאת: ד"ר אייל גל

מכיוון שעברת כבר בדיקות לא פולשניות ולא נמצאה הבעיה כנראה שהרופא החליט שיש צורך בגסטרוסקופיה. הלנטון יכול להקל במקרים של דלקת בקיבה או רפלוקס. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול