המשך לשאלתי בנוגע לצילום פאסז'

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/11/2004 | 00:16 | מאת: סימונה

לד"ר גל שבת שלום! ראשית תודה לך על התייחסותך. אשמח אם תוכל לומר לי מה עושים במצב כזה (דאודונום הודגם מורכז בבטן עליונה שמאלית מאחורי הקיבה, תמונה המתאימה להרניה פנימית פארא דאודונלית שמאלית. נא לקורולציה קלינית. עין עדות להרחבת לולאות.") האם זה מחייב ניתוח? ואם ניתוח האם עושים זאת בלאפרוסקופיה או בפתיחת בטן? בתודה מראש סימונה

06/11/2004 | 23:46 | מאת: ד"ר אייל גל

אינני רוצה להתייחס לתשובה הספציפית הזו מכיוון שזה תלוי במצב הקליני, כמו שכבר ציינתי עליך לדון בתשובה עם הרופא המטפל שמכיר אותך. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול