צניחת מעיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

25/10/2004 | 16:18 | מאת: רינת

אשמח אם תוכל להתייחס לתופעה ולדרכי הטיפול בה, או להפנות אותי לכתבות בנושא. תודה

25/10/2004 | 22:27 | מאת: ד"ר אייל גל

אני מניח שאת מתכוונת לצניחה של הרקטום (rectal prolapse), זו בעיה כירורגית ועליך לפנות לפורום כירורגי. ד"ר גל

10/03/2009 | 01:08 | מאת: אור

אני מתעתדת לעשות בדיקת קפסולה הייתי מבקשת לדעת פרטים איך עושים את זה ומי עושה את זה בבלינסון. מהן ההכנות לבדיקה. מלבד זאת יש לי כאבים במעיים ורצון לשתן דחוף, ולאחר בדיקות מספר, הועלתה השערה של צניחת מעיים. מהן הסימפטומים כדי שאדע אם זה מתאים למה שאני מרגישה. אני אחרי ניתוח להוצאת רחם ושחלות לפני 20 שנה. אבקש תשובה במהירות. תודה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול