תשובה פתלוגית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

24/10/2004 | 12:39 | מאת: טובה

שלום רב מה פירוש תשובה פתלוגית: mucocllle של התוספתן. תודה מראש, טובה

25/10/2004 | 22:01 | מאת: ד"ר אייל גל

זאת אומרת שהתוספתן מתמלא בהפרשה רירית הגורמת להתנפחות שלו (בדרך כלל עקב חסימת פתח התוספתן). ד"ר גל

19/11/2004 | 23:30 | מאת: חן

בתי בת ה5 סובלת מכאבי בטן במשך חודש ימים מעל התבור. עברה בדיקות צואה ושתן של העלו דבר. עברה אולטרסן בטן לפני 6 חודשיים לצורך ניתוח שבר מפשעתי , אולטרסן תקין. שאלותי הם: 1. האם יכול להיות שינוי באולטרסן בזמן קצר? 2. האם קיים אולקוס בגיל קטן? 3. בקופ"ח חולים לא מוכנים לשלוח אותי לגסטר ילדים. אני רוצה לפנות באופן פרטי[ בהקדם לפרופסור , מנהל מחלקה גסטרו ילדים. תעזור לי ליצור קשר[ אמא מודאגת .

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול