מחלת הקרון עזרה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

24/10/2004 | 10:43 | מאת: אליה

שלום אני נער בן 19 שגילו אצלו את מחלת הקרון אני נוטל 3גרם אנטביוטיקה בשם ראפסל ברצוני לדעת מידע לגבי המחלה ואמצעים איך אני מתמודד עם הדלקת?????? אני סובל מכאבי בטן כאבי גב כאבי ברכיים כאבי ראש וחולשה כללית אשמח לקבל מידע ועזרה בתודה מראש אליה

24/10/2004 | 14:13 | מאת: נטע

קודם כל קיים באתר דוקטורס פורום תמיכה של חולים. תחפש אותו ברשימת הפורומים. בנוסף קיימת קומונה בתפוז של חולי קרוהן וקוליטיס. שם אתה צריך לבקש ממנהלת הקומונה (שהיא גם חולת קרוהן) להצטרף והיא צריכה לאשר. הקומונה סגורה כדי שרק חולים יוכלו להשתתף, אבל כל חולה שמבקש להצטרף, יכול. כך תוכל לקבל תמיכה מחולים שיודעים מה אתה עובר, ולא תצטרך להתמודד עם הכל לבד. בנוסף קיימת עמותה לתמיכה בחולי קרוהן וקוליטיס והאתר שלהם הוא www.ccfi.org.il יש לעמותה גם קו תמיכה, את כל הפרטים תוכל למצוא באתר. בהצלחה! נטע.

24/10/2004 | 17:17 | מאת: יעקב

איך אני מוצא את הקומונה בתפוז של חולי קרוהן וקוליטיס? איך מצטרפים? (אני חולה קרוהן) תודה יעקב

25/10/2004 | 21:52 | מאת: ד"ר אייל גל

בפורום תוכל למצוא תשובות להרבה שאלות בנושא אם תבצע חיפוש בערך קרוה'ן וכן אתה יכול לפנות לפורומי התמיכה או לאתר העמותה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול