גלוטן בתרופה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/10/2004 | 13:05 | מאת: שי

שלום ד"ר, בני בן ה-3 אובחן כחולה צליאק ומגיל 9 חודשים נמצא בדיאטת גלוטן.לאחרונה חלה הילד ובבדיקות צואה נמצא Paras gen st cult (כמות רבה של Blastocytis hominis ) ובמילים פשוטות תולעת בבטן.הרופאה רשמה לו פלאג'יל.בבדיקה שעשיתי מול היבואן נאמר לי שהתרופה מכילה גלוטן אך לא קבעו זאת בודאות שגיע למיצוי התחקיר הייתי מעוניין לדעת מנסיונך האם אתה מכיר את התרופה ?האם היא מכילה גלוטן? ואם כן איזה תחליף יכול להתאים לבני לטיפול בתולעת? תודה מראש, שי.

22/10/2004 | 23:59 | מאת: ד"ר אייל גל

דרך אגב בלסטוציסטיס זה לא תולעת אלא טפיל חד תאי ולא בהכרח חייבים לטפל בו כי לא מוכח כי הוא גורם למחלות. נסי לבדוק בעלון של התרופה אם היא מכילה גלוטן וכן באגודת הצלייק. ד"ר גל

02/11/2004 | 13:19 | מאת: rro

אבקש לדעת אם גלוטן מזיק לבריאות מבוגרים ומה הוא מכיל?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול