לאחר 3 חודשים של טיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/10/2004 | 14:39 | מאת: שלום

אני ברמיסיה (קוליטיס), למעשה, כבר מהיום הראשון של הטיפול. מה עושים עכשיו? האם כדאי להפחית את כמות התרופות בהדרגה עד להתקף הבא? אני מבין שהטיפול התרופתי (ראפאסל) הוא לשימור הרמיסיה, אך האם כדאי לנסות להפסיקו לגמרי לראות מה קורה? אין לי חשק להיות "חיית מעבדה" ולערוך ניסויים על עצמי אך מצד שני אני לא רוצה ליטול כל חיי תרופות בכמויות האלו.. מהי המלצתך? האם הפסקת בעבר לחולה שלך את הטיפול ברמיסיה? אם כן מה היו ההשלכות? תודה

21/10/2004 | 17:24 | מאת: אופיר

שלום לך, אינני רופא כי אם משווק של תוספי מזון, אך יש לנו הרבה לקוחות שפטרו בעיות של מחלות מעיים . אני רואה שאינך מרוצה מהעובדה שאתה לוקח כימיקלים כל הזמן, אם אתה רוצה לנסות את הפתרון הטבעי, אשמח לנסות לעזור לך. בהצלחה בכל מקרה, אופיר 052-8358206

22/10/2004 | 23:22 | מאת: ד"ר אייל גל

אם אתה רוצה לשווק תוספי מזון עשה זאת במקום אחר. ד"ר גל

22/10/2004 | 23:21 | מאת: ד"ר אייל גל

אני לא מייעץ לחולים להפסיק טיפול אלא להשהר במינון מינימלי המחזיק את הרמיסיה, מומלץ להתיעץ עם הרופא המטפל שלך לפני כל שינוי תרופתי. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול