גידול/נפיחות בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

20/10/2004 | 23:47 | מאת: אוהד

בעיה מביכה במקצת.. לפני כשבוע הבחנתי כי בסמוך לפי הטבעת נוצר מעין גידול/גוש קטן (כשני ס"מ). מדובר בתופעה מוזרה שלא שמתי לב אליה קודם. הבחנתי בדבר בעת שימוש בנייר טואלט ומגע בו יוצר אי נעימות וכאב קל. במה יכול להיות מדובר? לאיזה רופא מומחה כדאי לפנות? אני מודאג ונבוך מכל העניין ואודה על תשובה, שכן אין לי מושג מה לעשות. תודה רבה

22/10/2004 | 23:08 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שמדובר בטחורים, עליך לפנות לרופא המשפחה או לפרוקטולוג (כירורג המתמחה בבעיות פי הטבעת והרקטום). ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול