לד"ר גל, שאלה נוספת .. בהמשך לבעיתי (החולה מתאילנד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

20/10/2004 | 14:04 | מאת: ravitb

האם תיתכן השפעה של סוג ההורמון לתופעת המעי הרגיז? אני לקחתי בעבר את הגלולות ולא הייתה איתן כל בעיה, אחרי הפסקה של חצי שנה , חזרתי לקחת אותן שוב ואז התחילו כל מיני תופעות לואי, שעברו בערך אחרי 3 חודשים , היום לאחר עוד 4 חודשים בערך התחילו לי בעיות בכיבה,(כמו שציינתי לפני כמה ימים ) התוצאות של הבדיקות תקינות, יש עוד בדיקת קולונוסקופיה שאני צריכה לעבור, אך רשמת שיכולה להיות אפשרות שזה תסמונת המעי הרגיז, והתופעות שרשומות שם מתאימות להרגשה שלי, רציתי לדעה אם ההורמון מהסוג שיש בגלולת "הרמונט" יכול להשפיע על המעיים ? תודה רוית .

21/10/2004 | 11:33 | מאת: ד"ר אייל גל

אמנם לעתים שינויים הורמונליים יכולים להשפיע על המעי אך מכיוון שכבר קיבלת הגלולות בעבר ללא השפעה דומה אני חושב שהסבירות לכך נמוכה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול