דחוף -סדק בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/10/2004 | 15:54 | מאת: שחר

דחוף-אובחן אצלי סדק בפי הטבעת,הכאבים נמשכים כבר כשבוע, מאתמול יש כאבים בלתי נסבלים מה עלי לעשות?איזה תזונה עלי לאכול ע"מ להקל על הכאבים?

20/10/2004 | 16:39 | מאת: ד"ר אייל גל

לאכול הרבה פירות וירקות, שתייה מרובה ולגשת לרופא לקבל משחה להקלה, אתה צריך להתייעץ עם כירורג/פרוקטולוג. ד"ר גל

20/10/2004 | 16:49 | מאת: מיכל

ישנה משחה שנקראת עזרקאין (5% ) זו משחה מאלחשת. יש למרוח בכמות נדיבה! בפי הטבעת לפני היציאה וזה מקל מעט. אפשר גם לקחת כדור משכך כאבים כחצי שעה לפני היציאה (במיוחד טובים הכדורים לשיכוח כאבי שרירים). כל זה לא מטפל בבעיה אך אמור לעזור ליום יומים עד אשר תגיע/י לפרוקטולוג שיפנה לטיפול מתאים. בנוסף יש לשמור בכל אופן על צואה רכה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול