כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/10/2004 | 15:39 | מאת: יוסף

שלום רב ד"ר מזה שבועיים אני מרגיש כאבים בחזה עם הקרנות לגב וליד שמאל.כמו כן הרבה גרפסים וגזים עם הרגשה של מועקה(גולה) בחזה.אציין כי לפני 3 שנים אושפזתי בגלל כאבי החזה עם אבחנה לרפלוקס.טופלתי חודש בלוסק וזה חלף.על מנת לשלול בעיית לב בוצע פעמיים א.ק.ג וארגומטריה לפני חצי שנה תוצאות תקינות.כמו כן בוצע צילום קיבה ושט ותרסריון עם בריום ללא ממצאים כרגע לוקח אומפרדקס .בשבוע הבא יש לי תור לרופא גסטרו.שאלתי היא האם זהו בעיית גסטרו פרופר?האם בדיקות הלב מספיקות? האם להמשיך עם 20 מ"ג אומפרדקס ביום ?אציין שאין שיפור בהרגשת השריפה והמועקה. תודה

20/10/2004 | 00:20 | מאת: ד"ר אייל גל

הפורום אינו תחליף לבדיקת הרופא המטפל. מכיוון שצילום בריום אינו רגיש מספיק לבעיית רפלוקס ייתכן שתזדקק לביצוע גסטרוסקופיה לפני המשך הטיפול. ד"ר גל

13/08/2006 | 12:37 | מאת: רונית

שלום רב, לפני כשלושה חדשים התחלתי להרגיש כאילו משהו תקוע לי בגרון,ותחושה של ליחה צמיגית שקשה לי להוציא. אחרי כחודש התווספה גם צרידות. פניתי לרופא אא"ג, שאמר שהכל בסדר (אחרי אנדוסקופיה תקינה).מאחר שלא היה שיפור, והליחה הצמיגית (בצבע שקוף - ומעט לבן) רק מתגברת, לפני כעשרה ימים הייתי שוב אצל רופא אא"ג, שאחרי אנדוסקופיה לגרון אמר שיש לי אודם בכניסה לושט, נפיחות קלה ואודם בארטינואידים ובמיתרים המדומים, וכי התמונה מתאימה לריפלוקס לרינגופרינקסאלי. הוסבר לי כי הליחה היא מנגנון של הגוף להגן על איזור הלוע מפני החומציות העולה מהקיבה. הטיפול שניתן לי הוא 40 מ"ג אומפרדקס פעמיים ביום (סה"כ 80 ביום), ו20 מ"ג גסטרו. עברו כבר 10 ימים, ואינני חשה שיפור. האם לוקח לתרופות להשפיע יותר זמן? האם זהו הטיפול המתאים? האם יש טיפול חלופי?

12/01/2005 | 21:21 | מאת: life

i like to know wath is AND wath the effect triglycerides624 2) cholesterol 298 thank you ed

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול