מיחושים בבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/10/2004 | 09:41 | מאת: יוסי החשמלאי

בתור הקדמה ברצוני לציין שלפני כ-7 שנים נפצעתי בתאונה ועברתי ניתוח כריתת טחול. לפני כחודש החלו מיחושים וכאב מאוד ממוקד(אם כי לא חזק) באיזור החלק העליון של הבטן ממש מאחורי קצה הצלקת מהניתוח הנ"ל. הם החלו לקרות בלילות כאשר הייתי נשכב על הבטן תוך כדי שינה ובימים האחרונים אני מרגיש שם איזושהי תחושה של אי נוחות וכאב קל באופן קבוע. ברצוני לציין גם שמאז התאונה לפני כ-7 שנים שבעקבותיה ירדתי במשקל כ-20 קילו ובטני הצטמקה, כעת יש לי כרס קטנה. פניתי לרופא המשפחה והוא אומר שזו איזושהי הצטברות של נוזלים במעי(אני לא זוכר את המינוח המדוייק). הוא נתן לי את הכדור OMEPRADEX 20MG לקחת במשך חודש ואז הוא יבצע בדיקה נוספת. הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת על-כך. תודה

19/10/2004 | 23:58 | מאת: ד"ר אייל גל

לא מתפקידי לשפוט את טיפולו של רופא המשפחה שלך ובמיוחד מאחר שלא בדקתי אותך. במידה ומצבך לא משתפר בעקבות טיפולו של הרופא בקש הפנייה לבדיקת גסטרו. ד"ר גל

21/10/2004 | 18:35 | מאת: אליהו

שלום שמי אלי בן 37. מיזה כשלושה חודשים יש לי מיחושים בצידי הבטן וכמו כן מיחושים בחלק האחורי בגב. עברתי בדיקות דם. שתן. אולטרסאונד הכל תקין. בצואה נימצא דם סמוי שבעקבות זה עברתי גסטרו וקולונוסקופיה ולא נימצא כלום. אני לא סובל מהקאות או שילשולים. שאלתי היא איזה בדיקות נוספות כדאי שאני יעבור.. תודה.

23/10/2004 | 00:12 | מאת: ד"ר אייל גל

כמובן יש לשלול שהכאב אינו ממקור עמוד שדרה ולפנות לאורתופד, לגבי בדיקות גסטרו נוספות עליך להתייעץ עם הרופא המטפל אם קיים צורך בכך. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול