צרבת ותחושת שריפה בכל שעות היממה.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/10/2004 | 07:59 | מאת: א

שלום רב! צרבת ותחושת שריפה בכל שעות היממה,זה מה שאני מרגיש מאותו רגע שאני קם בבוקר,ועד לכתי לישון. זה בא לידי ביטוי בהרגשה להוצאת גרפס,ועם זה באה השריפה החזקה בחלק העליון של הבטן, בנקודת החיבור בין שני הצלעות. עשיתי תבחין נשיפה,והתוצאות היו תקינות,אני משתדל לאכול כמה שפחות מאכלים שעלולים לגרום לעודף חומצות. אגב,אני בן 42 . מה עוד ניתן לבדוק/לעשות,זה נמשך כבר יותר מידי זמן. תודה מראש! א

19/10/2004 | 23:55 | מאת: ד"ר אייל גל

הסימפטומים מתאימים למחלט רפלוקס חומצי ומכיוון שמדובר בתלונות יומיומיות שאינן מגיבות לשינוי תזונתי עליך לפנות לרופא גסטרו ולבצע גסטרוסקופיה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול