קרוהן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

18/10/2004 | 21:26 | מאת: דבי

דר' שלום הבן שלי בן 10 יש לו שילשולים ומדי פעם הקאות, הברזל שלו נמוך וגם החלבון נמוך, יש לו ירידה במשקל, לאחר בדיקות בבית חולים נימסר שיש חשש לקרוהן !!! רציתי לדעת מה זה בדיוק קרוהן, ומה הטיפול לכך . אשמח אם תענה בהקדם תודה רבה

19/10/2004 | 00:43 | מאת: נעמה

לידיעתך, יש גם פורום של גאסטרו ילדים - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=536

19/10/2004 | 01:24 | מאת: אמא

לדבי שלום. העזרי בפורום התמיכה. ראי קישור בתשובה של נעמה למיקי. בפורום יש כמה אימהות שיוכלו לתת לך תמיכה וסיוע מנסיונן. הוסיפי את המייל שלך ונוכל ליצור איתך קשר ישירות.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול