בבקשה עזרה!!! :(

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

18/10/2004 | 19:48 | מאת: מיקי

אני בת 20 ואני סובלת מכל התסמינים של מחלת הקרוהן כבר כמה חודשים,עברתי את כל הבדיקות האפשריות שהראו סימני דלקת ג במעי הגס וגם בדק, רק שהרופאים עוד לא יכולים להחליט חד משמעית שיש לי קרוהן ובנתיים אני סובלת כאבים נוראיים.. כרגע הסבל הכי נוראי הווא שיש לי פיסורות והצואה שלי לא רכה.. אז זה כאבים איומים ודימומים... ואני לא יודעת מה לעשות.. כבר ניסיתי הכל, משחות, תמציות, כדורים, לאכול בעיקר פרות וירקות, אני שותה הרבה מים.. ושום דבר לא עוזר.. בבקשה תעזרו לי ..

19/10/2004 | 00:42 | מאת: נעמה

מכיוון שכאן זה לא פורום של תמיכה לא מתאים שאענה לך כאן ואני ממליצה לך לפנות גם לפורום של התמיכה http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/55 כך, למשל, תוכלי לקבל עצות לגבי תזונה מתאימה ובכלל לגבי אורח חיים כדי לנסות להקל על התופעות שתיארת.

19/10/2004 | 23:47 | מאת: ד"ר אייל גל

אם המחלה היא גם במעי הגס וגם בדק זה בד"כ מתאים לקרוה'ן, ייתכן שאינך מקבלת את הטיפול המקסימלי למחלתך אך לשם כך עלייך להתייעץ ברופא המטפל. לגבי הפיסורה במידה ואינה נרפאת באמצעים רגילים ייתכן שיהיה צורך בטיפול כירורגי אך עדיף להמנע מכך כמה שניתן במחלת קרוה'ן. ד"ר גל

20/10/2004 | 00:12 | מאת: מיקי

מתי אני יודעת שנמנעתי מטיפול כירוגי כמה שאפשר ושאין עוד מה לעשות?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול