נקוי רעלים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

18/10/2004 | 14:56 | מאת: אילן

שלום האם קולון הידרותרפיה הינה הליך מומלץ ובאיזו תדירות? האם יש תכשירים פשוטים ויעילים לניקוי רעלים לשימוש עצמי או שחייבים זאת רק אצל כאלה שזו מומחיותם? האם נכון שמיצי ירקות מועילים בו במידה לתכלית זו-אשמח לקבל הפניה link למתכונים טובים ובדוקים. המון תודה

19/10/2004 | 23:36 | מאת: ד"ר אייל גל

אינני מאמין בקולון הידרותרפיה (חוקנים בעברית) ולא ב"ניקוי רעלים". לגוף יש מערכות משוכללות לנקות את עצמו ללא התערבות חיצונית הפוגעת בפלורת החיידקים הנורמלית במעי. שמירה על תזונה בריאה, עשירה בפירות וירקות, המנעות מעישון ושתיית אלכוהול מופרזת ופעילות גופנית מספקים בהחלט. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול