בעיות בקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

17/10/2004 | 02:25 | מאת: טליה

שלום רב, בת 24,לפני כ 12 שנה,לאחר דיאטות חריפות אובחן אצלי חשש לאולקוס.לא הוצע שום טיפול במשך השנים הכאבים התגברו,ניסיתי לתאם תור לבדיקה,ללא הצלחה. לפני שנה וחצי,החלה אצלי תופעה מדאיגה.מלבד כאבים מוזרים, לעיתים קרובות הצואה דמית.או/ו רירית דביקה בגוון בהיר ושקוף(מתקרב לצהוב) הדם לא מפי הטבעת,אולם ה"רירית" כן. אני ממש מודאגת מהתופעה הזו ולמען האמת חוששת מהבדיקה שזכורה לי לרע.מה זה יכול להיות? בתודה מראש, טליה.

17/10/2004 | 22:33 | מאת: ד"ר אייל גל

לא כל כך מבין מה זה "ניסיתי לתאם תור לבדיקה ללא הצלחה" ?!. אמנם התורים ארוכים אך לא נמשכים שנים, אני מציע לך לנסות שוב לתאם תור. ד"ר גל

18/10/2004 | 10:09 | מאת: בד

שלום טליה, אני אמורה לעבור את הבדיקה הזאת, את יכולה לספר לי עליה. תודה רבה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול