עיגולים כהים מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

16/10/2004 | 16:27 | מאת: מעיין

שלום, אני בת 24 וסובלת מגיל ההתבגרות מעיגולים כהים מתחת לעיניים, ובערך באותו הזמן התחלתי לסבול מעצירויות, עשיתי בדיקות והן נמצאו תקינות. רופא עור וגם עיניים לא נתנו הסבר לתופעה. עין שמאל יותר כהה מעין ימין ובזמן המחזור העיגולים יותר כהים. פניתי לרפואה המשלימה והם אמרו לי לא לאכול עגבניות, תפוחי אדמה, אוכל מטוגן,קופאין, זה עזר קצת אך לא יותר מידי. ממה יכולה לנבוע תופעה זו וכיצד ניתן לטפל בה? האם חסר לי ויטמינים?

17/10/2004 | 16:09 | מאת: ד"ר אייל גל

מצטער אך אין לי תשובה לשאלתך, לא חושב שזה קשור לגסטרואנטרולוגיה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול