בעיות בדרכי העיכול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/10/2004 | 11:17 | מאת: שאול

שלום דוקטור, מזה מספר חודשים אני סובל מבחילות חריפות שבאות והולכות מדי תקופה של בערך שבועיים בממוצע,עברתי בדיקות אולטרה סאונד של בטן וכליות ונמצא פוליפ קטן בכיס המרה שבבדיקה נוספת לאחר כחודשיים לא השתנה גודלו. שאלותיי הם 1) האם יתכן קשר בין הפוליפ להרגשתי? 2) אם אין קשר אז מה עלי לעשות כדי לגלות את מקור הבעיה. בתודה מראש על התשובה

17/10/2004 | 23:32 | מאת: ד"ר אייל גל

פוליפ קטן בכיס המרה לרב לא יגרום בעיות כגון אלו ולכן יש להשלים בירור של מערכת העיכול העליונה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול