כאבי בטן כרוניים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/10/2004 | 08:14 | מאת: רותם

שלום ד"ר מזה מס' שנים אני סובלת מכאבי בטן כרוניים.אציין כי אני בת 18 וסובלת ממחלת וילסון. הרופאה המטפלת ציינה שאין קשר בין המחלה לכאבי הבטן.אני מטופלת בכדורי צינקול וסיפרין.בצעתי מס' בדיקות כמו גסטרוסקופיה וצילום פסז' שיצאו תקינות. כאבי הבטן מופיעים בלי שום חוקיות ובמיוחד לאחר ארוחה עד כדי כך שאני חוששת לאכול.האם יש בדיקות נוספות שעלי לבצע? תודה לתשובתך

15/10/2004 | 21:19 | מאת: ד"ר אייל גל

ההחלטה על בדיקות נוספות היא בעצם של הרופא המטפל שמכיר אותך היטב. יש כמובן לשקול אם כאבי הבטן אינם קשורים לתרופות שאת מקבלת. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול