פיסורה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

14/10/2004 | 06:26 | מאת: צבי

אני כבר לא יודע מה לעשות בקשר לפיסורה לפני חצי שנה עברתי ניתוח לפיסורה הניתוח היה חיתוך השריר שהבנתי שזה הניתוח המקובל היום ועכשיו עוד פעם יש לי כאבים בפי הטבעת ואני רוצה לשאול האם זה בכלל אפשרי לעבור עוד ניתוח כזה בפרק זמן כה קצר ואם לא מה האפשרויות שלי וגם רציתי לשאול עוד שאלה אני צריך לעבור קולונוסקופיה אבל בגלל שהשריר כל כך מכווץ בפי הטבעת הצואה יוצאת לי כמו דיסה ולא בגושים נראה לי בכל אופן שזה נובע מזה .אז האם אפשר בכלל במצב כזה לעבור את בדיקת הקולונוסקופיה תודה מראש על התשובות

14/10/2004 | 14:03 | מאת: ד"ר אייל גל

אתה צריך לפנות לכירורג בשאלות לגבי הפיסורה, לגבי קולונוסקופיה ניתן ורצוי לבצע. ד"ר גל

16/10/2004 | 21:40 | מאת: עדי

אני סובלת כחדשיים מפיסורה ישנם עליות וירידות ברצוני לדעת כמה זמן לוקח להבריא לחלוטין מצרה זו האם ינה תרופה שיכולה לקצר את הסבל תודה ומקווה לקבל תשובה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול