בבקשה תשובה...

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

14/10/2004 | 01:54 | מאת: מיכל

האם כל כאב בפי הטבעת מרמז ישירות על תולעים? בתי הבכורה,לקראת צבא מתלוננת כבר 3 ימים על מן תחושת צריבה, בעיקר בתנועה של פי הטבעת- פנימה או החוצה. האם כדאי לחכות עוד כמה ימים ולראות האם זה יעבור מעצמו.. אולי סתם פצע או שכדאי לגשת ולבדוק זאת. אם כן אודה אם תכתוב לאן לפנות ואיזה בדיקה יש לבצע. אני ממש מודאגת ואשמח לתשובה

14/10/2004 | 13:59 | מאת: ד"ר אייל גל

ניתן לבצע בדיקת צואה לפרזיטים וביצי תולעים. במידה והבדיקה תקינה ואין שיפור יש לגשת לפרוקטולוג. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול