גזים, עצירות כאבי בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/10/2004 | 11:48 | מאת: דידי

שלום רב, אני בת 25, סובלת שנים רבות מיציאות לא סדירות ומאוד לא מספקות. עד עכשיו התייחסתי אל זה בביטול אבל לאחרונה הבנתי שזה לא תקין ויכול לגרום לנזק. יש לי יציאות פעם בשלושה ימים בערך והן בד"כ לא מלאות ואין תחושה של הקלה בסופן... הבטן שלי תמיד נפוחה וכואבת מגזים . אני סובלת מעודף משקל קל, עושה מעט מאוד ספורט (עובדת הרבה שעות), מעבירה את רוב היום בישיבה ואוכלת מעט מאוד בשר. אני מקפידה לאכול ירקות ופירות. חוץ מזה אני סובלת מאנמיה קלה בלבד. הגזים מחריפים מאוד אם אני אוכלת פלפל (הירק) ובייגעלך ואז הבטן כל כך כואבת ונפוחה שקשה לי לעמוד זקוף. בצבא אבחן פעם רופא שיש לי "מים במעיים" אבל לא עשה עם זה כלום. אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי כיצד להגדיר ולפתור את הבעיה שכן הדבר מציק לי מאוד.

14/10/2004 | 13:05 | מאת: ד"ר אייל גל

הסימפטומים יכולים להתאים לתסמונת המעי הרגיש, עלייך לפנות לרופא גסטרו ולעבור בירור לפני שניתן ליעץ לך לגבי טיפול. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול