כאבי בטן ושלשולים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/10/2004 | 09:07 | מאת: ירון

שלום, אני בן 24 בריא בדרך כלל. לאחרונה אני סובל משלשולים הולכים וחוזרים ולעיתים כאבי בטן. בדיקת פרזיטים וחיידקים בצואה שלילית. הכל תקין. האם יש צורך להעמיק את הבירור? זה לא מפריע לי שאני משלשל וגם כאב הבטן לא כואב מאוד. אני פשוט דואג כי הבנתי שזה אחד הסימנים לסרטן המעי הגס. אודה לעיצה.

14/10/2004 | 12:49 | מאת: ד"ר אייל גל

אמנם סרטן המעי הגס נדיר מאד בגילך וייתכן שאתה סובל פשוט ממעי רגיש אך רצוי לבצע בדיקות ראשוניות דרך רופא המשפחה לפני שמחליטים אם ניתן לשלול בעיה קשה יותר. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול