טבע קוטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/10/2004 | 03:47 | מאת: מ

שלום, אני חולה בקרוהן. לפני זמן מה גיליתי ששימוש במשחה טבע קוטן מקל עלי באופן משמעותי סימפטומים בפי הטבעת. התחלתי למרוח אותה באופן קבוע פעמים ביום (לאחר מקלחת) בתוך פי הטבעת. ידוע לי שבתרופה זו סטרואידים ואנטיביוטיקה ורציתי לשאול האם זה בטוח להשתמש במשחה זו באופן קבוע? הסיבה ששאלה זו צצה במוחי היא מכיוון שרופא נשים אמר לי לא לשים באופן קבוע מישחות כמו דקטקורט כי יש בהם סטרואידים ואז ניזכרתי שגם בטבע קוטן יש סטרואידים. להלן מרכיבי המישחה: clotrimazole 1% dexamethasone acetate 0.044% neomycin sulfate 0.645% תודה מ

14/10/2004 | 12:46 | מאת: ד"ר אייל גל

צודק הרופא כי לא רצוי להשתמש במשחות המכילות סטרואידים באופן קבוע ללא פיקוח מתאים. ממליץ לך להבדק אצל פרוקטולוג כדי להחליט על המשך הטיפול. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול