כאבים בכיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

11/10/2004 | 15:26 | מאת: ady

אני בן 53 בעבר לפני שנתיים סבלתי מצרבות וכאבים בכיבה בבדיקה התגלה חידק קבלתי אנטביוטיקה ל-10 ימים והכאבים והצרבות חלפו לפני כחודשיים התחלתי טיפול עקב חשש לארוע מוחי . אני נוטל כדור פלויקס 75 מ"ג .כמו כן כדורים להורדת לחץ דם .שהו תקין 125 68 שאלתי. מאז שאני מטופל בכדור פלויקס יש לי כאבים בכיבה .כמו לפני שנתיים . הפסקתי לקחת את הכדור פלויקס למשך שבועיים וכמעט והכאב חלף מה עושים ? האם לקחת כדור אחר .או במינון קטן יותר. האם הכדור פלויקס אינו מתאים לי סליחה על השאלה המורכבת .ותודה מראש

11/10/2004 | 23:28 | מאת: ד"ר אייל גל

יייתכן שהכדור לא מתאים לך, התייעץ עם הנוירולוג לגבי טיפול אחר או להוסיף גם טיפול נגד חומציות שיגן על הקיבה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול