הפטיטיס C

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

11/10/2004 | 14:39 | מאת: sarit

אני בת 50 וחולה כבר מעל 20 שנה בהפטיטיס מטיפוס C . אני נמצאת במעקב קבע וכל הבדיקות תקינות. בבדיקה האחרונה לפני כשבועיים התגלה שרמת הGGT טיפה ל99. הרופא שמטפל בי אומר שהאפשרות היחידה להמשך הטיפול היא ביופסיית כבד. שאלתי היא האם אין עוד בדיקות להעריך את המצב? האם יש תוספי מזון יכולים להוריד רמות אנזימי הכבד? תודה מראש

11/10/2004 | 21:07 | מאת: גבי בן סימון

טיפול בצמחי מרפא: 1. תמצית פטרית מאיטקי. 2. כדורים של שורש כורכום. ניתן להשיג את הצמחים אצלי בטלפון נייד: 4247664 - 054 בברכת רפואה שלמה גבי בן סימון

11/10/2004 | 23:20 | מאת: ד"ר אייל גל

אין צמחים או תוספי מזון המטפלים בהפטיטיס C, ולרב לא מטפלים בחולים ללא עלייה באנזים ALT אך יש להתייעץ במומחה הכבד. ביופסיית כבד נעשית בדרך כלל רק לפני תחילת טיפול. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול