דלקת בתרסריון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

11/10/2004 | 01:22 | מאת: תמי מהצפון

לד"ר שלום במאי 2003 התגלה אצלי בגסטרטסקופיה דלקת בתרסריון וטופלתי בלוסק גם בגלל צרבות במשך חודשיים. מאז הרגשתי מצוין עד לפני שבוע בערך , כעת יש לי כאבים בבטן עליונה במרכז הבטן , חזרו הצרבות בעיקר בלילה . האם על מנת לדעת אם שוב יש בעיה בתרסריון עלי לעבור שוב גסטרוסקופיה ? ברצוני לצין שיש לי גם כאבים בצד שמואל של הבטן העליונה, מידי פעם. אשמח לקבל את הצעתך תודה תמי מהצפון

11/10/2004 | 22:25 | מאת: ד"ר אייל גל

לא תמיד צריך לחזור על גסטרוסקופיה כדי לדעת מה הבעיה, לעתים ניתן להסתפק בבדיקה לגילוי חיידק ההליקובקטר (בדיקת נשיפה) או נסיון טיפולי. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול