כאבי בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

09/10/2004 | 23:28 | מאת: שני

הנני סובלת מכאבי בטן לעיתים קרובות כעת זה ממוקד לשעות הלילה.אני מתעוררת משינה והכאב ממוקד ברום הבטן .זה קורה אחת לחודש ללא סיבה מובנת.אני סובלת מנפיחות מוגזמת בבטן וטחורים אם זה קשור..טופלתי בכדורים נגד חיידק הליקובקטר הכאבים במהלך היום נרגעו אך לא בשעות מאוחרות.שקיעת דם מוחשת קרוב ל-10 שנים ללא אבחנה מדוייקת ובדיקת גסטריטיס תקינה.האם כדאי לבצע בדיקה נוספת אולי בדיקת צואה?? הכאב מפסיק בד"כ כאשר אני מקבלת כדור גסטרו אך אין לי מרשם לכדור זה באופן קבוע שכן אינני יודעת אם יש בכך צורך.

10/10/2004 | 23:10 | מאת: ד"ר אייל גל

יש כמובן לשלול חזרה של חיידק ההליקובקטר או בעיית רפלוקס הדורשת טיפול קבוע נגד חומצה. פני לרופא גסטרו. ד"ר גל

12/10/2004 | 09:49 | מאת: שני

בדיקת גסטרוסקופיה לא זיהתה רפלוקס האם עדיין זו יכולה להיות הסיבה..האם בדיקה אחרת מגלה רפלוקס.

02/03/2007 | 06:54 | מאת: מוטי שחר

לאחרונה אדם שמאוד קרוב אלי עקב זה שיש לו תולעים בקיבה עומד מול הברז וכל הזמן שוטף את הידים מפחד להידבק מלכלוך,או ביצים של תולעים,עד כדי שיגעון. מה לעשות בבקשה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול